info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

Persoonlijk financieel advies en dicht bij jou als ondernemer

Weten wie jij bent is onze basis

Wij willen jou en je onderneming echt (leren) kennen. Dat is een pijler onder onze werkwijze. Natuurlijk houden wij ons bij Z! met cijfers bezig. We zijn immers cijferfanaten. Maar we zijn meer dan enkel boekhouders. Persoonlijke betrokkenheid heeft in ons financieel advies een belangrijke plaats. Hoe ben jij als ondernemer achter de cijfers? Hoe ziet jouw bedrijf eruit en hoe ben jij als mens. Dat vinden wij belangrijk om te weten. We dragen immers samen de verantwoordelijkheid voor het succes van jouw bedrijf, waarbij jij zelf aangeeft wat jouw definitie van dat succes is. Dus willen wij jouw verhaal en ambities kennen. Weten wat er de komende jaren op jouw pad komt. En waar je met je bedrijf naartoe wilt werken? Samen met jou kijken we hoe je daarop kunt anticiperen. En natuurlijk doen we dat op basis van actuele en juiste financiële informatie.

Financieel advies met gevoel

Wij willen dat je als ondernemer succesvol en financieel gezond bent. Maar wat is dat dan? Natuurlijk heeft succes met geld te maken. Je moet immers een boterham kunnen eten. Maar het draait niet alleen om geld. De een is tevreden als hij elke maand een inkomen heeft en zich happy voelt met zijn bedrijf. De ander hecht juist waarde aan meer financiële rijkdom en streeft dat na. Bij Z! Accountants gaan we uit van dat wat jou werkelijk beweegt. Wij komen niet met antwoorden die voor de hand liggen. Voordat we met een financieel advies komen, gaan we op zoek naar jouw dieper liggende doelen en wensen. Bij ons is een adviesgesprek dan ook meer dan een gesprek over cijfers. Wij adviseren met gevoel en vanuit oprechte betrokkenheid. Zo zorgen wij dat ons advies ook echt bij jou past.

Wij helpen jou om nog beter te worden

Z! Accountants geeft je financieel advies op een manier die jou helpt om de juiste keuzes te maken. Zodat je ook echt verder kunt. Daarbij kan het gaan om advies over financiering, groei, het stoppen met je bedrijf of een personeelslid aannemen. Maar ook om advies over tal van andere financiële onderwerpen. Bijvoorbeeld over pensioenopbouw, aankoop en verzekering van je huis, arbeidsongeschiktheidsrisico’s, overlijdensrisico’s, ondernemingsvorm en bedrijfsoverdracht. Daarnaast kun je bij ons een gratis ondernemersscan laten doen. Daardoor leren wij je nog beter kennen. De scan laat bijvoorbeeld zien of je creatief bent. Of dat je juist veel meer een vakman bent. Ook laat de scan zien waar je sterke en minder sterke punten liggen. Zo zetten wij alles in om jou zo goed mogelijk te helpen om nog beter te worden.

Ik wil graag kennismaken