info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

Onze werkwijze

Boekhouding

We hebben heel veel ervaring in boekhouden en dan vooral het automatiseren van die boekhouding. Hierdoor verlagen wij jouw administratie lasten. Dit doen we door je administratie vergaand te automatiseren. Zo koppelen wij bijvoorbeeld de boekhouding met je bankrekening en hebben we software om je facturen en bonnen mee te scannen.

Ook hebben we software om te factureren en koppelen we onze systemen met elk denkbaar online systeem. Waar geen koppelingen zijn, realiseren wij die. Overtypen, of dubbel werk is daardoor voorbij.

Advisering

Elke accountant zegt een adviseur te zijn. Wij dus ook! Maar wij zijn anders!

Wat verstaan wij onder advies: problemen ombuigen in kansen, en kansen omzetten in resultaat. Maar dan ook met harde afspraken over het resultaat. Met die mentaliteit gaan we er komen, ook als je bedrijf in de rode cijfers zit. Als je verder kijkt, de trendwatchers in de gaten houdt en lef hebt, zijn er altijd omzetmogelijkheden, nieuwe markten te ontdekken en verdienmodellen te bedenken. Creatief ondernemen met gezond, nuchter verstand. Eerst de pijnpunten blootleggen, dan een gedegen plan van aanpak maken en snel schakelen. Als je bereid bent zelf te veranderen en echt wilt, gaan wij er ook voor. Wij zijn geen urenfabriek, maar een echte partner voor de ondernemer. Ook na 17.00 uur.

De basis vormt steeds het persoonlijke contact en uiteraard de cijfers. Daarnaast kun je bij ons GRATIS een ondernemerstest laten doen. Wij leren je hierdoor goed kennen en hebben exact zicht op je sterke en zwakke punten, hoe je over je onderneming denkt, of je creatief bent of juist een vakman. Met dit ondernemersprofiel als basis, gaan wij het gesprek met je aan en helpen je om nog beter te worden. Of dat nou op financieel gebied is of over iets totaal anders. Ons maakt het niet uit. Wij helpen je sowieso!

Salarisadministratie

Personeel neemt werk uit handen, maar er komt ook weer veel werk voor terug. Natuurlijk zorg je voor een correcte loonstrook. Dat is nog maar het begin. 

Met het Online Salarispakket van Zoutewelle wordt verlonen een stuk makkelijker. Salarisstroken? Loonjournaalposten? De loonbelastingaangifte? Jaaropgaaf? Wij regelen het allemaal voor je. Vanzelfsprekend worden alle gegevens direct verwerkt in je Online administratie en zijn dus direct online beschikbaar. Zorg wegnemen, daar draait het om!

Je krijgt 24/7 toegang tot je salaris- en HRM informatie. Overzichtelijke managementinformatie en registratiemogelijkheden in een afgeschermde online salaris- en HRM omgeving. Ook je medewerkers kunnen via een beveiligde toegang inzage krijgen in hun eigen medewerkersdossier. Zo heb je alle informatie en registratiemogelijkheden op een plek.

Dat is wel zo handig.

Kijk dit filmpje eens! Zo doen wij dat!

MKB Kredietcoach

Michel is sinds 2016 gecertificeerd MKB Kredietcoach. Hij houdt zich bezig met het behouden en verkrijgen van krediet, van geld dus. En met het verbeteren van je ondernemersprestaties.  Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om je bedrijf te voorzien van een passende financiering. En dat is zeker nier langer bij de traditionele bank, hoewel dat ook nog steeds kan. Als MKB Kredietcoach helpt Michel je bij het in kaart brengen van je financieringsbehoefte en het verkrijgen van een passende financiering. We hebben korte lijnen met elke denkbare financieringspartij in Nederland. Bovendien heeft de landelijke organisatie (www.mkbkredietcoach.nl) afspraken gemaakt met deze partijen, waardoor er aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld de afsluitprovisie bij een financiering kunnen worden verkregen.