info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

Wij zijn trots op onze klanten en dat wij voor hen mogen werken.

9

Fijne samenwerking

Dit jaar zijn we gestart bij Zoutewelle en de overgang naar het nieuwe pakket is soepel verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 12 februari 2020
9

Complete ondersteuning!

Zeer tevreden over de professionele, snelle en vriendelijke ondersteuning die ik ontvang voor de salarisadministratie en complexe HR vraagstukken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 12 februari 2020
10

Flexibel, snel en betrokken

Mijn samenwerking met Zoutewelle ervaar ik nog iedere dag als zeer prettig. Naast een fijne sparring partner zijn zij goed bereikbaar, flexibel en betrokken bij ons als klant. Zijn echt op de hoogte van wat er speelt en er is altijd iemand die je kan helpen als je vaste contactpersoon er niet is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Giessen - 11 februari 2020
10

Erg klantvriendelijk en behulpzaam personeel!

Erg tevreden met het team, in het bijzonder met Michel, Rowdy, Erica & Marleen! Er is een zeer soepele communicatie, heel goed bereikbaar, deskundig, snel en goed advies! Wij zijn erg tevreden over de goede samenwerking. TOP KANTOOR!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 11 februari 2020
8

Snel en effectief

Prettige samenwerking, duidelijke communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beuningen - 10 februari 2020
8

prima mensen en doen wat er verwacht mag worden

Inmiddels 13 jaar ons accountantskantoor, naar volle tevredenheid. Niet het stroperige van een grote organisatie, maar wel de kennis en kunde. Ik geef hieronder overal 4 punten, omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 7 februari 2020
9

Z!uper

goede ervaring met Michel en erg betrokken + goed in zijn werk, misschien meer ook richten op fiscale gunstige tips
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 31 januari 2020
8

Goede service, kennis van zaken en lekker "down to earth"

Hele fijn mensen, goed bereikbaar, adequaat en betrouwbaar. Service gericht en zijn in staat om goed met klanten om te gaan. Hieronder staat dat ik door Michel geholpen ben. Ik ben ook gehlpen door Petra Kouwenberg, welke zeker ook de credits verdiend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 4 november 2019
8

volgens mij gaat het goed

ik zie en voorzie geen problemen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 31 oktober 2019
8

Betrokken en klantgerichte organisatie

Omdat de ervaring nog relatief kort is kan ik nog niet bogen op een rijke ervaring maar de samenwerking voelt nu al vertrouwd en dat is een compliment aan Michel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 31 oktober 2019
10

prima en snelle afwikkeling van de jaarrekening

Ik ben tevreden over de snelheid van handelen en de manier van communiceren. Geen overbodige zaken, gewoon recht toe recht aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 20 oktober 2019
10

Behulpzaam, staan voor je klaar en denken goed mee!

Ik ben zeer tevreden over de Zoutewelle Accountants en Michel in het bijzonder! Circa anderhalf jaar geleden de keuze gemaakt om over te stappen naar dit kantoor en het is werkelijk een verademing. Soepele communicatie, heel goed bereikbaar, deskundig, snel, goed advies en ik ervaar het als een echte samenwerking. Wij zijn veeleisend als het gaat om automatisering en Michel en zijn team gaan die uitdagingen niet uit de weg. We dagen dit bureau ook uit en telkens maken we samen stappen en leren ook van elkaar! Gevraagd en, heel belangrijk voor mij, ongevraagd advies met de beste intenties voor mij als ondernemer. Ik beveel ze aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 3 juli 2019
9

Fijn contact direct actie wanneer nodig

Heel fijn kantoor met vriendelijk en kundig personeel. Iedere jaar komen zelfde werkzaamheden voor die proactief begonnen worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-capelle - 28 juni 2019
8

Prettig om persoonlijke kant met deskundigheid teCombineren

-
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 18 juni 2019
9

Samenwerking zeer prettig ervaren, deskundig en meedenkend

Overname van een bedrijf waar zeer veel facetten aan het licht komen waar je te weinig van afweet. Door de ervaring en deskundigheid van Zoutewelle accountants zijn we er toch gekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 17 juni 2019
10

Meer dan alleen begeleiding op de financiën en loonadministratie; ook coaching!

Juist de coaching en persoonlijke aandacht maakt Zoutewelle accountants anders en een goede zakelijke dienstverlener.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 17 juni 2019
10

Zeer behulpzaam en op de hoogte

Altijd goed op de hoogte, zeer betrokken en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Zoutewelle Accountants

Reactie van het bedrijf

Thanks. Bedankt voor je positieve reactie Nicole.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 6 juni 2019
8

Tevreden

Ben tevreden over de dienstverlening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 6 juni 2019
8

Prettige kantoorruimte

Prettige kantoorruimte, alle tijd voor het bespreken van de jaarcijfers, maar ook (wederzijds) tijd voor persoonlijke zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 6 juni 2019
9

Trouwe klant

Vanaf de oprichting zijn wij klant bij Zoutewelle Accountants, in de achterliggende jaren hebben we heel wat meegemaakt in de financiële en fiscale administratie. Tot op de dag van vandaag zijn we bijzonder tevreden over de werkzaamheden die Zoutewelle Accountants hierin verricht heeft en nog verricht. We hopen dan ook nog vele jaren samen te kunnen werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Giessen - 6 juni 2019
103 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10