info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

Wij zijn trots op onze klanten en dat wij voor hen mogen werken.

10

Betrokken!

Michel en zijn team zijn er altijd voor ons, erg betrokken! Ook weten zij precies hoe me energie en richting te geven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 19 juni 2020
10

Zoutewelle is voor mij de financiële backup waar ik op kan vertrouwen!

Ik kan en doe wat betreft mijn financiële administratie veel zelf waardoor ik als kleine ondernemer niet veel steun nodig heb. Maar het is erg prettig als je bij bepaalde beslismomenten gebruik kan maken van de juiste expertise. Sinds bijna 12 jaar werk ik op deze basis met Zoutewelle samen. Ondanks dat het maar een paar uurtjes per jaar zijn, zijn deze momenten altijd zeer waardevol geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 17 juni 2020
10

Altijd keurig geholpen

Onze ervaring is erg prettig, zodra er maar iets is word je ook geholpen. Ook word er interesse getoond wanneer het niet helemaal lekker gaat, top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- waalwijk - 17 juni 2020
10

Goede ervaring

Ben al jaren bij Zoutewelle. Bevalt goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 16 juni 2020
10

Pro-actieve meedenkers

Fijne moderne club die weet wat je als ondernemer beweegt. Het team is uitermate deskundig en altijd enthousiast om te helpen. Super klantgericht en uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waspik - 9 juni 2020
8

De ondersteuning Jaarrekening 2019 VP was vlot, deskundig en plezierig!

Dit was onze eerste ervaring bij de totstandkoming van een Jaarrekening; het hele proces is plezierig en professioneel verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 8 juni 2020
9

Afspraak is afspraak samen met gedegen advies.

Zo lang wij met Zoutewelle werken, zijn we tevreden. Gedegen advies, gevraagd en ongevraagd en super medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helvoirt - 7 juni 2020
9

Zoutewelle doen wat ze zeggen

Uitsluitend positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 5 juni 2020
9

Helemaal top.

...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lodivecchio/Oirschot - 5 juni 2020
8

Over het algemeen prima.

Gaat prima. Ik vind de persoonlijke benadering altijd fijn. De communicatie over wanneer iets af is kan iets accurater. Verder zou ik vakjargon achterwege laten. Zaken die voor jullie als vanzelfsprekend zijn zeggen mij vaak niks.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 29 mei 2020
9

Meer dan je van een accountant verwacht!

Zoutewelle heeft een pro-actief en informeel team dat zorgt voor een prettige communicatie en dito dienstverlening. Zij denken actief mee met de ondernemer en zorgen dat je ook voldoende tijd hebt om na te denken over gegeven adviezen. Deze adviezen zijn ook helder, begrijpelijk en to the point. De teamleden zijn goed bereikbaar en reageren ook zeer snel op vragen. Prijsafspraken zijn inzichtelijk, niet te duur en worden keurig nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 26 mei 2020
7

Snel en deskundig

Alleen mijn broer en ik zijn beide bevoegd en daarom is het van belang dat mails ook bij mij terecht komen en niet bij mijn vader (die ook Alex Otten heet en bij jullie klant is geweest)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 18 mei 2020
9

Snelle, flexibele en toegankelijke dienstverlening !

Snelle en korte lijnen met, in mijn geval, relatiebeheerder Richard. Snelle terugkoppeling bij spoedeisende casussen, helder advies en dat alles tegen een eerlijk/realistisch tarief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elshout - 14 mei 2020
8

efficient en deskundig

initiatief nemen, zoeken naar oplossingen, betrouwbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 12 mei 2020
10

Fijne samenwerking, prettige sfeer.

Wij kunnen er altijd terecht met onze vragen ook nu we nog maar een klein klantje zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 12 mei 2020
9

snel, prettig en communicatief goed accountantsbureau

Door de jaren heen heeft Zoutewelle ons prima ondersteund op het gebied van lonen en verwerking van onze cijfers/ jaarrekeningen. Snel accuraat en juist. Er wordt realistisch meedacht in de ontwikkeling van ons bedrijf. Ook de software en programma's waarmee gewerkt wordt werkt makkelijk en snel. Bij vragen hebben we altijd heel snel antwoord. En meer tips zijn altijd welkom.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 11 mei 2020
10

Altijd beschikbaar, oprecht en betrouwbaar!

Stuk voor stuk fijne mensen om mee te werken. Als ondernemer wordt er van je verwacht dat je alle facetten kent en kunt. Ik kan maar 1 ding, de rest regelt Zoutewelle voor mij. Michel is mijn adviseur en klankbord, Petra kent alle in's en out's en zorgt dat alles volgens het boekje gedaan wordt, Angelique is mijn persoonlijke geweten en de dames van de loonadministratie zorgen dat ik ook daar geen zorgen over heb. Ontzorgen! Iets wat wij ook graag doen voor onze klanten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 11 mei 2020
6

goed benaderbaar en bereid zaken op te pakken

Mijn bedrijf maakt al jaren gebruik van de diensten van Zoutewelle. Over het algemeen ben ik tevreden over hun diensten en werkhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 11 mei 2020
10

Een deskundige en betrokken onderneming.

Het maakt niet uit of je met een kleine vraag of een uitgebreid probleem komt: je wordt altijd deskundig en professioneel geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 11 mei 2020
8

Goed

Ik ben tevreden over de totale dienstverlening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 4 mei 2020
144 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10