info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

Wij zijn trots op onze klanten en dat wij voor hen mogen werken.

9

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over de communicatie en werkzaamheden. Wel zou ik graag wat meer tips willen ontvangen over de extra te halen belastingvoordelen als ondernemer. Jullie zijn daar de experts in en het is jammer als je dingen misloopt door eigen onkunde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang Capelle - 6 april 2020
8

Meedenkende organisatie, goed voor de onderneming en betrokken medewerkers!

Wat mij betreft is het een fantastische organisatie welke van wanten weet. Geven snel en duidelijk een reactie op een vraag en adviseren daar waar nodig. Petra en Michel. Meedenkers dat zijn het. Naast de expertise welke ze zelf bezitten denken ze ook mee in klantvragen en koppelen ze zo klanten aan elkaar. Een win-win situatie dus, perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KAATSHEUVEL - 6 april 2020
10

Snelle afwikkeling.

Niet moeilijker maken dan noodzakelijk. Snelle afwikkeling. Korte lijnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 30 maart 2020
10

prima service

Altijd meedenkend en zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 26 maart 2020
9

Prettig en behulpzaam!

Zowel zakelijk als prive ondersteuning prima hulp en correct invullen van alle verplichtingen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROOSENDAAL - 13 maart 2020
9

Al vele jaren een prettig contact en deskundig advies

Als een van de eerste klanten ben ik al jaren tevreden over de werkwijze van Zoutewelle Accountants. Als er eens een keer iets niet gegaan is zoals verwacht, lopen zij ook niet weg voor hun verantwoording maar nemen deze. Kortom ik ben nog steeds dik tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Giessen - 12 maart 2020
8

.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghuis - 11 maart 2020
10

Ik ben erg positief over de samenwerking met Zoutewelle Accountants.

Positief, service gericht, makkelijk bereikbaar en snelle reacties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 10 maart 2020
10

goede ervaring en er wordt altijd meegedacht in het belang van de klant

Zoutewelle en dan voor ons met name Petra is al lang onze accountant. wanneer mijn bedrijf moeilijke tijden kent, heeft petra altijd een luisterend oor. gevoelsmatig denkt ze altijd mee in ons belang. ik heb even een tijdje gevoeld dat ik misschien een te klein bedrijf werd voor Zoutewelle, maar ik moet zeggen dat dat gevoel inmiddels verdwenen is.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review Nadine!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 10 maart 2020
10

Top Sparringpartner met adequate verwerking jaarcijfers en tussentijdse cijfers en personeels zaken.

Een prettige begeleiding van alle medewerkers en accountant voor alle zaken rondom een onderneming. Perfecte digitale omgeving voor een actuele stand van zaken. Meedenkend in oplossingen. Ik ben zeer tevreden en beveel dit kantoor zeker aan.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Lucien! Op naar een mooie toekomst samen.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 9 maart 2020
10

snel en adequaat werken en kennis van de materie

snel en adequaat werken en kennis van de materie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen - 21 februari 2020
9

Deskundig en zeer betrokken

Ik heb Michel leren kennen als iemand die erg betrokken en betrouwbaar is en goed luistert naar wat de wensen zijn van de organisatie. Daarnaast geven hij en zijn personeel vakkundig advies waar je als organisatie verder mee kan.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor de mooie review Bert.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 19 februari 2020
9

Fijne samenwerking

Dit jaar zijn we gestart bij Zoutewelle en de overgang naar het nieuwe pakket is soepel verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 12 februari 2020
9

Complete ondersteuning!

Zeer tevreden over de professionele, snelle en vriendelijke ondersteuning die ik ontvang voor de salarisadministratie en complexe HR vraagstukken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 12 februari 2020
10

Flexibel, snel en betrokken

Mijn samenwerking met Zoutewelle ervaar ik nog iedere dag als zeer prettig. Naast een fijne sparring partner zijn zij goed bereikbaar, flexibel en betrokken bij ons als klant. Zijn echt op de hoogte van wat er speelt en er is altijd iemand die je kan helpen als je vaste contactpersoon er niet is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Giessen - 11 februari 2020
10

Erg klantvriendelijk en behulpzaam personeel!

Erg tevreden met het team, in het bijzonder met Michel, Rowdy, Erica & Marleen! Er is een zeer soepele communicatie, heel goed bereikbaar, deskundig, snel en goed advies! Wij zijn erg tevreden over de goede samenwerking. TOP KANTOOR!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 11 februari 2020
8

Snel en effectief

Prettige samenwerking, duidelijke communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beuningen - 10 februari 2020
8

prima mensen en doen wat er verwacht mag worden

Inmiddels 13 jaar ons accountantskantoor, naar volle tevredenheid. Niet het stroperige van een grote organisatie, maar wel de kennis en kunde. Ik geef hieronder overal 4 punten, omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 7 februari 2020
9

Z!uper

goede ervaring met Michel en erg betrokken + goed in zijn werk, misschien meer ook richten op fiscale gunstige tips
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 31 januari 2020
8

Goede service, kennis van zaken en lekker "down to earth"

Hele fijn mensen, goed bereikbaar, adequaat en betrouwbaar. Service gericht en zijn in staat om goed met klanten om te gaan. Hieronder staat dat ik door Michel geholpen ben. Ik ben ook gehlpen door Petra Kouwenberg, welke zeker ook de credits verdiend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 4 november 2019
115 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10