Van financiële administratie tot voorspellen, Z! staat voor je klaar!

Wil je enkel je financiële administratie uitbesteden of uitgebreid advies met het oog op groei van je bedrijf? Bij Z! kan het allemaal. Je kunt kiezen uit 3 pakketten: basis, comfort en luxe. Dat noemen wij onze deals. Het verzorgen van je financiële administratie zit in elke deal. Net als het opstellen van je jaarrekeningen en het doen van belastingaangiftes. Veel van die basiswerkzaamheden hebben wij vergaand geautomatiseerd.

Voorspellen met een uniek dashboard

Voorspellen of forecasten is inzicht geven in de financiële ontwikkeling van je onderneming in de toekomst. We maken een vergelijking van je actuele financiële resultaat met de samen opgestelde begroting. Vervolgens geven we aan de hand van variabelen een goede voorspelling voor de komende periode. Zo krijg je niet alleen te zien hoe je er vandaag voor staat, maar in één oogopslag ook of je de geplande omzet en je beoogde resultaat gaat halen.

Financiële administratie, jaarrekening en belastingaangifte

Wij maken gebruik van Exact Online. Dat is het hart van jouw onderneming. Daarin registreren wij je omzet, kosten en winst. Per jaar, per periode en per artikelgroep, zodat je exact de juiste informatie tot je beschikking hebt. Uiteraard verloopt dat helemaal geautomatiseerd. Je kunt er online op elk moment bij en op dashboards precies zien hoe je bedrijf er financieel voor staat. En omdat alles digitaal is, kun je doorklikken tot op je factuur. Na afloop van het kalenderjaar stellen wij op basis van je financiële administratie de concept-jaarrekening en concept-aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting op. Al die stukken bespreken wij met je. Dan geven wij ook (fiscale) adviezen. Zodra je akkoord bent, maken wij de stukken definitief.

Salarisadministratie

Personeel neemt je werk uit handen, maar er komt ook weer werk voor terug. Natuurlijk zorg je voor een correcte loonstrook. Maar er komt veel meer bij kijken. Loonjournaalposten, de loonbelastingaangifte, jaaropgaven, wij regelen het allemaal voor je. Vanzelfsprekend verwerken we alle gegevens direct in je online administratie. Je krijgt 24/7 toegang tot je salaris- en HRM-informatie. Overzichtelijke managementinformatie en registratiemogelijkheden vind je in een afgeschermde online salaris- en HRM-omgeving. Ook je medewerkers kunnen via een beveiligde toegang inzage krijgen in hun eigen medewerkersdossier. Zo heb je alle informatie en registratiemogelijkheden op één plek. De kosten voor de salarisadministratie berekenen wij altijd per loonstrook per maand. Een vast bedrag dus, waar alles in zit!

Duidelijke tarieven en geen verrassingen achteraf

Uurtje-factuurtje, daar houden wij niet zo van. Wel van duidelijkheid vooraf. Daarom betaal je bij ons een vast bedrag per maand voor het vaste werk. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van de grootte van je onderneming en van jouw wensen. Voor aanvullende werkzaamheden bespreken we altijd eerst de kosten met je. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En heb je een korte vraag? Gewoon bellen. Bij ons gaat niet meteen de meter lopen. Ook daar houden wij niet van.
Powerweek

Powerweek

Graag doen wij een stap extra voor jou als ondernemer. Zo organiseren wij jaarlijkse 1 a 2 keer een Powerweek. In deze week werk je aan de allerbeste versie van jezelf. De allersterkste versie worden, ongeacht je leeftijd, je achtergrond en je werk. Steeds een stap verder zetten. Een week vol uitdagingen, waardevolle kennis opdoen en ondernemersvaardigheden aanleren. Je business skills ontwikkelen en ze leren in te zetten voor jouw doelen. Die sterkere versie van jezelf zit al in je. En in de Powerweek haal je die versie van jezelf eruit! Lees meer op onze speciale site: www.powerweek.nl

Powerweek

Wij werken onder andere met:

Wat kan Z! Accountants voor jou betekenen?

Heb je vragen? Laat dan je naam en e-mailadres achter. Een van onze medewerkers zal dan contact met jou opnemen.

Een second opinion?

Neem contact op