06 - 02 - 2023
Uitdagende vacature bij Z! Accountants in Kaatsheuvel en Breda - HR/payroll medewerker

Z! Accountants heeft een duidelijke visie op zijn dienstverlening. Gek zijn op cijfers en professionele deskundigheid koppelen wij aan een sterke betrokkenheid bij onze klanten. En wij houden van die typisch Brabantse informele werksfeer. Ben jij een cijferfanaat? Staat professionele deskundigheid hoog in jouw vaandel? Wil jij dicht bij jouw klanten staan en spreekt een informele werksfeer je aan? Dan hebben wij de job die jou past als een jas.

Je vindt ons in Kaatsheuvel en in Terheijden bij Breda.

Meteen contact opnemen met Z!

Vacature HR-payroll medewerker

Wij zoeken jou!

Steeds meer ondernemers willen ook met ons samenwerken en besteden daarbij ook de loonadministratie aan ons uit. Vertrouwen op onze expertise en vragen informatie en advies over HR-vraagstukken. Onze collega’s willen graag jouw hulp hierbij!  Heb je ervaring als HR/payroll medewerker, beschik je over een relevante opleiding, MBO+/HBO werk/denk niveau én ben je ook toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is het tijd om met ons een kop koffie te drinken.  

Wat bieden wij je?

Een leuke, uitdagende en zeker ook zelfstandige baan waarin je ook een adviserende rol hebt. Je kunt je volop ontwikkelen; wij zullen dit vooral aanmoedigen. In Kaatsheuvel of Terheijden staat een bureau met stoel voor je klaar.  

Heb je interesse?

Neem contact op met Richard van den Broek via richard@zaccountants.nl   of 0416-347585.