08 - 05 - 2017
Makkelijk online facturen met Wefact

Graag vertel ik je wat meer over ons online facturatieprogramma WeFact dat wij inzetten voor ondernemers. Online factureren bespaart je veel tijd, het voorkomt fouten en verhoogt je inzicht.

Een voorbeeldje

We nemen Joost, een ondernemer met zijn eigen cateringbedrijf. Nieuwe opdrachten worden voorafgegaan aan een gesprek met de klant of dikwijls een verzoek via zijn website. Voorheen maakte Joost de offertes in Word wat hem veel problemen opleverde. Telfouten, layout problemen en zoekgeraakte documenten. Niet handig!

Dankzij WeFact worden zijn offertes online uitgebracht en door de klant ook weer online geaccepteerd. De facturen worden in zijn huisstijl verstuurd en de mobiel app geeft hem altijd actueel inzicht. Ook wanneer de factuur betaald is. En gebeurt dat niet, dan kan hij ook weer met 1 druk op de knop een betaalherinnering sturen.

WeFact is een online facturatieprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers zonder boekhoudkennis. Deze oplossing maakt het mogelijk om zelf foutloos (periodiek) te factureren, in tegenstelling tot de veel gemaakte fouten in Word of Excel. Daarnaast kan de eigen huisstijl worden toegepast, kunnen betalingen via iDEAL ontvangen worden en word je alert gemaakt op betalingsherinneringen die verstuurd kunnen worden. Dankzij de mobiele app is de administratie ook nog altijd binnen handbereik.

Koppeling met ons boekhoudpakket

Jouw WeFact administratie communiceert automatisch met ons boekhoudpakket. Doordat we dagelijks de bank bijwerken door middel van een automatische koppeling, weten we precies welke facturen betaald zijn. En dat vertalen we weer door naar WeFact. En daardoor heeft Joost elke dag volledig inzicht. Factureren was voor Joost nog nooit zo makkelijk!
En weet je wat het mooiste is: Zoutewelle klanten gebruiken Wefact gewoon gratis!

Meer weten? Bel of mail even naar info@zaccountants.nl!