29 - 11 - 2018
Financiële planning

Rust voor de toekomst

Als ondernemer ben je druk met ondernemen. Klanten werven, klanten bedienen, produceren, inkopen, maar ook je administratie voeren en innoveren. Vaak ontbreekt het je aan tijd om eens goed over de toekomst na te denken. Toch is dat heel belangrijk. Denk eens aan de volgende vragen:

  • ik wil op mijn 60e stoppen metwerken! Kan dat wel?
  • hoe zit het met de studiekosten van mijn kinderen? Kan ik die wel betalen?
  • heb ik een goed pensioen? Wat heb ik uberhaupt aan pensioen in het verleden opgebouwd?
  • hoe lang kan ik in mijn huidige woning blijven als ik niet meer werk?
  • wat moet ik nu doen om straks mijn plannen (of dromen!) te realiseren?

Dit soort vragen los je op met het maken van een financieel plan. Zo'n planning helpt je bij het ontdekken en realiseren van je financiële wensen en helpt je met het oplossen van je financiële, juridische en fiscale vraagstukken. Financiële planning gaat niet in de eerste plaats over geld. Het gaat over jouzelf, over je dromen en over je wensen. Een goed financieel plan is nodig om die dromen en wensen ook daadwerkelijk te realiseren. Wij helpen jou met het maken van een gestructureerd integraal financieel plan met als doel jouw dromen om te zetten in werkelijkheid!

Hoe werkt dat?

Wij brengen, samen met jou je huidige en toekomstige situatie in kaart. Daarin wordt alles meegenomen: van opgebouwd vermogen, pensioen- en lijfrentevoorzieningen, de woning, de onderneming, de persoonlijke situatie en uiteraard de wensen die je hebt! Het resultaat zal zijn dat je inzicht hebt in je toekomstig inkomen en vermogen en welke stappen er al dan niet genomen moeten worden.

Een mooi iets om een rustig tijdens de feestdagen te overpeinzen! Mocht het interessant voor je zijn? Wij helpen graag!