28 - 01 - 2017
De beste financiering voor iedere ondernemer

MKB-kredietcoach Michel Zoutewelle, eigenaar van Zoutewelle Accountants te Waalwijk sluit zich aan bij The Funding Network en Fyndoo

MKB-kredietcoach Michel Zoutewelle heeft zich aangesloten bij The Funding Network en Fyndoo. Via The Funding Network hebben de adviseurs van MKB-Kredietcoach direct toegang tot de 60 belangrijkste financieringsverstrekkers in Nederland. Fyndoo is een moderne fintech-oplossing met behulp waarvan de informatiestromen rond financiering en -bemiddeling voor ondernemers snel kunnen worden geregeld.

Snel en voordelig de juiste financiering voor een ondernemer regelen. Dat is wat ondernemers kunnen verwachten wanneer zij bij gecertificeerd MKB-kredietcoach Michel Zoutewelle aankloppen. Om deze trajecten verder te verbeteren heeft  MKB-kredietcoach zich aangesloten bij The Funding Network Associatie en Fyndoo. Hierdoor krijgt iedere ondernemer de financiering die het beste bij hem past tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden.

Snel en betaalbaar

Door aansluiting bij het platform van The Funding Network krijgt de gecertificeerde MKB-kredietcoach toegang tot de 60 belangrijkste financieringsverstrekkers. Denk daarbij niet alleen aan banken, maar ook aan de financiering middels factoring, leasing, kredietunies en crowdfunding. Aansluiting bij het Fyndoo platform zorgt voor een snelle digitale interactie met deze financieringsverstrekkers. Zo kan de financier snel schakelen met de MKB-kredietcoach en de ondernemer. Op deze manier bespaart de ondernemer op zijn kosten bij het afsluiten van een financiering en voorkomt hij dat hij onnodige kosten maakt. De oplossingen die The Funding Network en Fyndoo leveren zijn  dan ook uitermate geschikt voor het goed en betaalbaar regelen van een stapelfinanciering.

Borging van kwaliteit

“Als gecertificeerd MKB-kredietcoach sta ik ondernemers bij met vraagstukken op het terrein van financiering, ondernemerschap en groei. Om er voor te zorgen dat ik mijn ambities richting ondernemer en financier waar kan maken heb ik er voor gekozen om mij aan te sluiten bij de platforms van The Funding Network en Fyndoo. Op deze manier borg ik de belofte dat 80% van de aanvragen die via mij als MKB-kredietcoach worden ingediend gehonoreerd worden.”

Voorbereid op de toekomst

“Met de keuze voor The Funding Network en Fyndoo ben ik als gecertificeerde MKB-kredietcoaches ook goed voorbereid op de veranderingen die momenteel plaats vinden in het financieringslandschap. Zo vinden het financiers het belangrijk dat ondernemers meer aandacht besteden aan het continue monitoren van zaken als kasstroom en belangrijke KPI’s. Met aansluiting bij beide platforms kan ik als gecertificeerde MKB-kredietcoaches de ondernemer hiermee prima faciliteren. Zodat de ondernemer grip houdt op zijn tent en plezier houdt in het ondernemen.”

Gratis kennismakingsgesprek

Ondernemers met een financieringsvraagstuk kunnen contact opnemen met Michel voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over TFN

The Funding Network is een onafhankelijk platform waarop een grote groep van meer dan 150 geselecteerde en geaccrediteerde MKB kredietadviseurs gebruik maken van ruim 60 digitaal via Fyndoo ontsloten MKB geldverstrekkers.

Over Topicus – Fintech Software

Topicus gelooft dat de financiële waardeketen anders kan. Beter. Gericht op de toekomst én de consument. Door te luisteren naar de consument, te anticiperen op trends in de markt en door anders te durven denken en doen. Topicus staat voor softwareoplossingen die je verder helpen. In de financiële sector investeert Topicus volop in softwareplatformen voor de deeleconomie, zoals crowdfunding, de blockchain, big data en algoritmen voor do-it-yourself (DIY) finance.

Topicus Groep vernieuwt met haar software vier sectoren: Finance, Zorg, Onderwijs en Overheid. Topicus werkt met meer dan 630 professionals in engineering, omnichannel customer journeys en business vanuit Deventer, Zwolle, Amsterdam, Leiden en Enschede.
Fyndoo is een product van Topicus, ontworpen om ondernemers uit MKB en hun adviseurs samen te brengen met aanbieders en investeerders. Fyndoo maakt hiermee groei voor ondernemers wél mogelijk. www.fyndoo.nl.

Over MKB-kredietcoach

MKB-kredietcoach gelooft ondernemers in het MKB recht hebben op een coach die hem begrijpt en helpt zijn dromen te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat voor iedere ondernemersdroom een passende financiering te vinden is.

Wij bieden iedere ondernemer een goed opgeleide en gecertificeerde MKB-kredietcoach aan. Die alles weet van ondernemerschap, ondernemersplannen en financieringsoplossingen. Iedere MKB-kredietcoach heeft aandacht voor de samenhang tussen de Vent, de Tent en de Cent. Hierdoor is de ondernemer in staat zijn dromen te realiseren en financieel gezond te blijven.

Meer weten? Neem dan contact op met Michel Zoutewelle

E-mail : michel@zaccountants.nl                                                    Telefoon: 0416-347585