info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

04
sep

Vacature Assistent Accountant

 

Wie zijn wij?

Z! Accountants is een snel groeiend modern accountantskantoor. Vanuit 2 vestigingen, Kaatsheuvel en Breda, richten wij ons op het midden- en kleinbedrijf in met name Midden-Brabant.

Wie zoeken wij?

Heb je minimaal aantal jaren ervaring als assistent accountant en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je de lange reistijd beu en zoek je iets in de buurt van je woonplaats?
Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken namelijk ter uitbreiding van ons team een assistent accountant met relevante werkervaring, minimaal HBO werk- of denkniveau op administratief of accountancy gebied.

Je wordt gelukkig van cijfers, maar ook van het contact met je klanten. Jouw drijfveer is om het beste uit jezelf te halen en je klanten te voorzien van altijd beschikbare financiële informatie. En dat op een informele, persoonlijke manier.

Assistent Accountant

Als Assistent accountant houd je je bezig met het voorbereiden en uitwerken van jaarrekeningdossiers, fiscale aangiften en adviseer je de klant op financieel en fiscaal terrein. Je denkt met de relatiebeheerder mee omtrent verkoopkansen en adviseert klanten zelf op het gebied van administratieve zaken. Je begeleidt junior-assistent accountants op het gebied van administratieve dienstverlening.

Wat bieden wij je?

Een leuke functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat er een goede privé/werkbalans is en thuiswerken behoort dan ook tot de mogelijkheden. Je hoofdstandplaats zal Kaatsheuvel zijn. Doorgroeien vanuit deze functie is mogelijk maar geen vereiste. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met Richard van den Broek via richard@zaccountants.nl.

Contact

Leave a Reply