info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

04
sep

Uitdagende vacatures bij Z! Accountants in Kaatsheuvel en Breda

 

Z! Accountants heeft een duidelijke visie op zijn dienstverlening. Gek zijn op cijfers en professionele deskundigheid koppelen wij aan een sterke betrokkenheid bij onze klanten. En wij houden van die typisch Brabantse informele werksfeer. Ben jij een cijferfanaat? Staat professionele deskundigheid hoog in jouw vaandel? Wil jij dicht bij jouw klanten staan en spreekt een informele werksfeer je aan? Dan hebben wij de job die jou past als een jas.

Staat jouw job er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het ons weten. Wij zijn heel benieuwd naar jouw talent en wat jij voor ons kantoor kunt betekenen.

Bekijk hier de actuele vacatures bij Z! Accountants. Je vindt ons in Kaatsheuvel en in Terheijden bij Breda.

Meteen contact opnemen met Z!

Vacature Assistent accountant

Wie zijn wij?

Z! Accountants is een snel groeiend modern accountantskantoor. Vanuit 2 vestigingen, Kaatsheuvel en Terheijden bij Breda, richten wij ons op het midden- en kleinbedrijf in met name Midden-Brabant.

Wie zoeken wij?

Heb je een aantal jaren ervaring als assistent accountant en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je de lange reistijd beu en zoek je iets in de buurt van je woonplaats? Dan zoeken wij jou!

Wij willen namelijk ons team uitbreiden met een assistent accountant die relevante werkervaring heeft op administratief of accountancy gebied. Een werk- of denkniveau van minimaal HBO is noodzakelijk.

Wat wij ook belangrijk vinden is dat je blij wordt van cijfers en van het contact met je klanten. En dat je op een informele, persoonlijke manier het beste uit jezelf wilt halen om je klanten te voorzien van altijd beschikbare financiële informatie.

Assistent Accountant

Als assistent accountant houd je je bezig met het voorbereiden en uitwerken van jaarrekeningdossiers, fiscale aangiften en adviseer je de klant op financieel en fiscaal terrein. Je denkt met de relatiebeheerder mee omtrent verkoopkansen en adviseert klanten zelf op het gebied van administratieve zaken. Je begeleidt junior-assistent accountants op het gebied van administratieve dienstverlening.

Wat bieden wij je?

Een leuke job met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen privé en werk. Thuiswerken behoort dan ook tot de mogelijkheden. Je hoofdstandplaats zal Kaatsheuvel zijn. Doorgroeien vanuit deze functie is mogelijk, maar geen vereiste. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met Richard van den Broek via richard@zaccountants.nl.

Leave a Reply