info@zaccountants.nl   0416 - 347 585

12
feb

VERVULD: Vacature HR/Payroll medewerker

Deze vacature is reeds vervuld, verdere werving is momenteel niet van toepassing.

Wij stellen ons graag aan je voor!

Z! Accountants, gevestigd in Kaatsheuvel en in Breda is een professioneel, snelgroeiend en modern accountantskantoor met Brabantse roots. We werken hard, zijn een tikje eigenwijs en hebben vooral plezier in ons werk.. Wij lopen hard voor onze klanten: ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. En onze klanten waarderen dit!

Wij zoeken jou!

Steeds meer ondernemers willen ook met ons samenwerken en besteden daarbij ook de loonadministratie aan ons uit. Vertrouwen op onze expertise en vragen informatie en advies over HR-vraagstukken. Onze collega’s willen graag jouw hulp hierbij! Heb je ervaring als HR/payroll medewerker, beschik je over een relevante opleiding, MBO+/HBO werk/denk niveau én ben je ook toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is het tijd om met ons een kop koffie te drinken.

Wat bieden wij je?

Een leuke, uitdagende en zeker ook zelfstandige baan waarin je ook een adviserende rol hebt. Je kunt je volop ontwikkelen; wij zullen dit vooral aanmoedigen. In Kaatsheuvel staat een bureau met stoel voor je klaar!

Heb je interesse?

Neem contact op met Richard van den Broek via richard@zaccountants.nl of 0416-347585.
Contact

Leave a Reply